top of page
Liesje Brockley Photograph_3714_edited.jpg

Massada skincare

Elke Massada behandeling is een 

unieke wellness beleving.

Niet zomaar een klassieke verzorging.

Massada is een nieuw concept in de wereld van schoonheids -en persoonlijke huidverzorging. Alle grondstoffen en mineralen worden op zorgvuldige wijze geselecteerd door een eigen laboratorium met als resultaat een 

holistische lijn met heerlijke geurende, natuurlijke producen die de zintuigen aangenaam prikkelen.

 

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

De producten zijn milieuvriendelijk, niet getest op dieren en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, vitamines, minerale zouten, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

 

Het resultaat is een breed gamma van producten die 100% natuurlijke en actieve ingrediënten bevatten en die de regeneratie en bio stimulatie van de huid verder stimuleert, zodat deze een jonge en gezonde uitstraling behoudt.

 

Elke Massada behandeling is een unieke wellness beleving.

 

Er is keuze uit verschillende behandelingen of arrangementen:

Mini facial

Basic facial + LED

Hyaluronic acid lifting treatment

Pearl Perfection

Bio Celular

Massmed

Sensitive skin

Oily & acne-prone skin 

 

Apart bij te nemen:

  • Epilatie wenkbrauwen

  • Epilatie bovenlip

  • Epilatie kin

  • LED lichttherapie (tenzij het een onderdeel is van een verzorging of arrangement)

  • Oogcontourverzorging

Prijzen zijn vrij te consulteren in de online agenda.

Uitleg per behandeling

 

Mini facial - 25min.

Korte ontspanning

Dit is een korte verzorging met demaquillage, reiniging, dieptereiniging, serum & dagverzorging. Producten aangepast aan het huidtype.

 

Voor wie?

Alle leeftijden

Basic facial + LED - 45min.

Basic ontspanning

Dit is een korte verzorging met demaquillage, reiniging, dieptereiniging, serum, LED lichttherapie en dagverzorging. Producten aangepast aan het huidtype.

 

Voor wie?

Alle leeftijden

Hyaluronic acid lifting treatment met vulkanische lepels, moxa & kobido massage inclusief LED - 90min.

Natuurlijk liftend effect 

Deze lijn is één van de toppers binnen het Massada gamma. Het is een ultra-hydraterende behandeling die een onmiddellijk natuurlijk, liftend effect creëert en die de collageensynthese van binnenuit optimaliseert.

 

Deze magische formule, met een perfect gebalanceerde hoeveelheid hyaluronzuur op basis van verschillende moleculaire gewichten, dringt diep door de drie lagen van de huid en is zo effectief en resultaatgericht waardoor de rimpels zichtbaar én langdurig worden opgevuld en de huid steviger en zachter aanvoelt. De huid ziet er jonger en stralender uit en dit op een natuurlijke wijze.

 

Voor wie?

Vanaf de leeftijd van 35 jaar en ouder waarbij de eerste tekenen van rimpels, vochtverlies, verslapping en spataderen beginnen te komen.

 

Natuurlijke actieve ingrediënten:

Hyaluronzuur met verschillende moleculaire gewichten, Groene Olijven, Coenzyme Q10, Westerse Iberische Pioen, Ginkgo Biloba, Ginseng.

Mini facial
Basic facial + led
Hyaluronic acid

Pearl Perfection met quartz masker - 70min.

Geef uw huid een stralende en frisse gloed

De Pearl Perfection collectie licht uw huid op en geeft deze een stralende en jeugdige gloed. Dankzij de werking van parelpoeder van gekweekte zoetwaterparels verrijkt aan aminozuren, krijgt uw huid terug een egale en frisse teint.

 

Behandeling die uw huid hydrateert, verstevigt, herstelt en beschermt. Bevordert de huidvernieuwing, zonder irritatie of het overgevoelig maken van de huid tegen licht, wat resulteert in een fijne, zachte en elastische huid. De unieke samenstelling van actieve ingrediënten verminderen de spiercontracties in het gelaat voor een bepaalde duur die rimpels en expressielijnen veroorzaken (natuurlijk Botox-effect).

 

Het “flash” effect die deze behandeling creëert kan ook worden gebruikt net voor een huwelijk of een speciale gelegenheid.

 

Voor wie?

Vanaf 28 jaar of volgens de beoordeling van de schoonheidsspecialiste kan het vroeger.

 

Natuurijke actieve ingrediënten:

Parel Poeder, Yoghurt Poeder, Wilde Veenbes, Hexapeptide Argireline, Silica, Vloeibaar Goud.

Bio Cellular met tui na drukpuntmassage incl. LED - 90min.

Herstelt het evenwicht, bevat anti-oxidanten en vernieuwt de huidweefsels 

Een integrale behandeling van de huid die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van celveroudering en het herstellen van de huidlagen.

 

Regenereert, stimuleert en herstelt het evenwicht van de huidweefsels met als resultaat een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid.

 

De Bio Cellular producten dragen het ECOCERT-label, die de beste garantie geeft voor natuurlijke en ecologische cosmetica.

 

Voor wie?

Voor elk huidtype die en intensieve herstelbehandeling nodig heeft of dat schade heeft opgelopen (bv. medische behandelingen, chemotherapie, littekens, teveel zonlicht, dermabrasie, …) of voor zeer gevoelige en allergische huidtypes.

 

Natuurlijke actieve ingrediënten:

Diatomeeënaarde, Lentesneeuwvlok, Amberpoeder, Rose Himalayazouten, Biologsiche Groene Sojabonen, Lycium Barbarum, Palmarosa.

Pearl perfection
Bio cellular

Massmed met fruitzuurpeel - 60min.

De perfecte balans tussen natuur & wetenschap 

Massada presenteert MASSMED, een innovatief cosmeceutisch assortiment van professionele behandelingen en producten geformuleerd met geconcentreerde, zeer effectieve, naturlijke biocompatibele actieve ingrediënten.

 

Onmiddellijke resultaten hoeven niet van korte duur te zijn. Massada bewijst dat de natuur in staat is om medische cosmetische behandelingen aan te bieden die onmiddellijke resultaten biedt en op een preventieve wijze werkt om duurzame, langdurige resultaten te bereiken.

 

Voor wie?

Huidtypes met een hoge nood aan extra hydratatie, die elasticiteit en stevigheid missen omwille van het natuurlijke verouderingsproces of extreme blootstelling aan ongunstige externe factoren.

 

Natuurlijke actieve ingrediënten:

Gedistilleerde ingrediënten uit de natuurlijke biotechnologie: Aminozuren, Silicium, Eiekentonen, Hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten, Plantaardige eiwitten en Centella Asiatica.

Sensitive skin met edelsteenmassage - 75min.

Herstelt en behoudt het natuurlijke welzijn van uw huid

Bijna 50% van alle Europeanen hebben een gevoelige of hyperreactieve huid. De Massada Sensitive skin behandeling is rustgevend, verkwikkend en biedt preventieve verzorging aan uw huid.

Alle producten bevatten kalmerende ingrediënten tegen een geïrriteerde en schilferige -droge huid. Brengt de vasodilatatie en vasoconstrictie (toestand van de aders) terug in balans, beschermt de haarvaatjes en dient als beschermende barrière in tijden van koud weer en temperatuurveranderingen.

Bevatten prebiotica, kalmeert, vermindert roodheid en ontstekingen en hydrateert. Geen parabenen.

 

Voor wie?

Aanbevolen voor de gevoelige en gedehydrateerde huidtypes met onregelmatigheden (vlekjes, roodheid, ...) en couperose.

Voor alle leeftijden en huidtypes.

 

Natuurlijke actieve ingrediënten:

Calendula, Kamille, Lavendel, Natuurlijk Azuleen, Ruscus, Jojoba.

Massmed
Sensitve skin

Oily skin - in kuurvorm 4 sessies/4 weken - 75min.

Elimineer acne en mee-eters op natuurlijke wijze

Acne is een aandoening die 80% van de bevolking ooit eens treft in hun leven.

Massada heeft een zeer effectieve, natuurlijke behandeling om van dit probleem af te geraken. Het werkt snel en resultaatgericht met zichtbaar effect. Dit zorgt er bovendien voor dat het zelfvertrouwen van personen met acne terug verbetert.

Ook de eenvoudige thuisbehandelingen zorgen ervoor dat zonder veel moeite de resultaten langdurig blijven.

 

Voor wie?

Iedereen met acne.

 

Natuurlijke actieve ingrediënten:

Arnica Montana, Tea Tree, Citroen, Groene Thee.

Oily ski
Radiance en beauty
Liesje Brockley Photograph_3714_edited.jpg
bottom of page