top of page
Achtergrond liggend.png

Over Lynn

Lynn

Liesje Brockley Photograph_4035.jpg

Ik studeerde af aan de Hotelschool van Michelbeke om enkele jaren later mijn diploma te halen van Office Manager aan de Hogeschool Gent.

Tijdens mijne eerste werkervaringen begon ik aan een basiscursus make-up en al snel volgde een professionele cursus visagie , basis hairstyling etc. Ik was gebeten door de microbe en mijn passie groeide enkel nog maar.

 

In 2008 bood ik maquillages aan aan bruidjes, events en andere feestelijkheden maar daar bleef het niet bij. Ik stond te popelen om mijn kennis met iedereen te delen.

Ik werkte een volledig werkboek uit met stap voor stap alle instructies voor een goede verzorging van het gelaat en om een gepersonaliseerde make-up aan te brengen en hiermee het beste uit jezelf te halen.

 

Mijn enthousiasme omtrent het volledige beauty gebeuren kende geen grenzen: ik begon aan een opleiding Schoonheidszorgen. Sinds 2010 kon iedereen nu ook bij mij terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen. 

 

100den workshops en behandelingen later schakelde ik in 2019 over naar Massada skincare met natuurlijke producten en in 2020 reduceerde ik mijn aanbod tot skincare & make-up. Op die manier kon ik mij verder specialiseren in holistisch, energetisch werk. Tijdens de behandelingen wordt er oa met edelstenen, kristallen en essentiële olie gewerkt.

 

In 2021 werd ik ook officieel AURA SOMA therapeut. Dit sluit volledig aan bij de holistische verzorgingen van Massada en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel.

Een helende kleurentherapie die werkt op de 4 niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek & spiritueel. 

 

Intussen bleef ik al die jaren wekelijks workshops & webinars organiseren, al dan niet in samenwerking met externe partners of gastsprekers én gingen er 1000den producten over de toonbank of door de webshop.

 

Kwaliteit leveren is voor mij een absolute must maar ook de beleving die ik mijn klanten wil bieden in mijn Beauty Bar; even de rust terugvinden tijdens een behandeling met een drankje & een gezellige babbel, is minstens even belangrijk.

 

Het gevoel dat ik krijg wanneer vrouwen ontspannen & lichter buitenstappen met mijn behandeling of advies… daar doe ik het voor.

 

Hopelijk tot binnenkort.

Veel liefs x

bottom of page